Blogg

Her finner du artikler og siste nytt fra Transportsentralen Oslo AS.

 • Mann sitter på kontor
  29/06/2022 - RU
  Distribusjonsløsninger for bedrifter

  Transportsentralen Oslo har lang erfaring med transport og distribusjon, både for bedrifter og privatpersoner. Vi ble etablert i 1927 med 33 bileiere som startet det som den gang het "Lastebileiernes Kjørekontor". I dag har vi en bilpark med god kapasitet på 270 biler, som inkluderer alt fra budbiler og varebiler til termotransport, skapbiler og kranbiler.

  Les mer
 • Rød kranbil
  22/06/2022 - RU
  Trenger du kranbil?

  Transportsentralen Oslo har stor kapasitet på kranbiler, med alle typer kran, samt alt ekstrautstyr som kan være nødvendig for spesielle oppdrag. Selv om vi har et stort utvalg av biler, er vår største ressurs de mange dyktige kranførerne våre med mange års erfaring i ryggen.

  Les mer
 • Hvit lastebil med Transportsentralen Oslo logo
  15/06/2022 - RU
  Ekspresslevering på Østlandet

  Noen ganger oppstår behovet for distribusjon brått og man trenger transport umiddelbart. Når dette skjer, kan du være sikker på at Transportsentralen Oslo har alt som trengs for å ta utfordringen. Med en kapasitet på 270 biler, fra budbiler til store leveranser av godstransport og pallelast, samt et omfattende nettverk av sjåfører, samarbeidspartnere og våre søsterselskaper Moss Transportforum og Blå Kurér, kan vi levere dine pakker til rett sted og rett tid.

  Les mer
 • Lastebil med Transportsentralen Oslo logo kjører på vei
  08/06/2022 - RU
  Våre samlastruter

  Når forskjellige leveranser skal til samme sted er det rett og slett fornuftig å gjøre det med samlast. På denne måten kan vi spare både drivstoff og sjåfører, noe som gjør leveringen rimeligere på pris samtidig som det er mye bedre for miljøet.

  Les mer
 • Mann bærer eske ved siden av budbil
  05/06/2022 - RU
  Den beste budbilservicen i Oslo

  Med vårt omfattende nettverk av sjåfører, samarbeidspartnere og søsterselskaper har Transportsentralen Oslo trolig den beste budtjenesten i hele Oslo og omegn. Og selv om våre kontorer og kjørekontorer er basert i Oslo kan vi kjøre stort sett hvor som helst du trenger at vi leverer.

  Les mer
 • Transport står på linje utenfor transportsentral
  01/06/2022 - RU
  Vi har alle typer transporttjenester

  Det er få som kan sammenligne seg med Transportsentralen Oslo når det kommer til kapasitet. Sentralt på Alnabru finner du vår bilpark med et utvalg på 270 biler, med alt fra kranbil og tippbil, til budbiler og varebiler.

  Les mer
 • 02/05/2022 - RU
  Miljøfyrtårn i hjertet av Oslo

  Transportsentralen bygger en grønn hub på Alnabru - midt i hjertet av Oslo. Transportering av gods og varer står for en god del av de totale klimautslippene i verden. Det betyr samtidig at det er en bransje med et stort forbedringspotensial, og vi tar utfordringen på strak arm.

  Les mer
 • 02/05/2022 - RU
  En sentral hub for næring

  Transportsentralen Oslo er en sentral hub for næring, og en nyttig aktør for deg som har behov for mellomlagring og distribusjonstjenester. For oss er ingen jobb for liten og ingen for stor, eller for spesiell. Vi tilbyr både lagring og transport av ikke-standardisert gods. 

  Les mer
 • 02/05/2022 - RU
  Mellomlagring

  Transportsentralen Oslo kan hjelpe deg med det meste innen mellomlagring, ingenting er for stort eller for lite. Vi kan også lagre ikke-standardisert gods.

  Les mer
 • 15/02/2022 - Transportsentralen
  Rett bil til rett pris

  Transportsentralen har 270 forskjellige biler å velge mellom, så du kan være sikker på å få løsning på ditt transportbehov. 

  Les mer
 • 08/02/2022 - Transportsentralen
  Vanlige spørsmål og svar

  Transportsentralen Oslo har 270 biler i forskjellige størrelser, fra kranbil til budbil og semitrailer. Vi utfører oppdrag for både bedrifter og privatpersoner.

  Les mer
 • 01/02/2022 - Transportsentralen
  Vi har Miljøfyrtårnsertifisering

  Miljøfyrtårn er et verktøy som hjelper bedrifter, virksomheter, organisasjoner og hele kommuner med en grønn omstilling. 

  Les mer