Mann bærer eske ved siden av budbil

Den beste budbilservicen i Oslo

Med vårt omfattende nettverk av sjåfører, samarbeidspartnere og søsterselskaper har Transportsentralen Oslo trolig den beste budtjenesten i hele Oslo og omegn. Og selv om våre kontorer og kjørekontorer er basert i Oslo kan vi kjøre stort sett hvor som helst du trenger at vi leverer.

Vi har kapasitet på 270 biler, noe som gir oss mange muligheter til å ta på oss alle slags kurértjenester, fra spontane leveranser, til faste ruter spesiallaget for din bedrift. Og med våre faste satser på lave og konkurransedyktige priser kan vi med stolthet si at du ikke finner en bedre budbil-service i hele Oslo.

Transportsentralen Oslo er en sentral hub for næring. Les mer om dette her!

Budbiltjeneste med få begrensninger

En budbil kan laste opp til 700 kilo, eller ett tonn for større budbiler. Utover dette er det få begrensninger på hvilke budbiloppdrag vi utfører. Vi kan ta på oss alle typer leveranser til stort sett hvor som helst du har behov for det, og innenfor tidsrammen som du eller din bedrift trenger. 

Transportsentralen Oslo har budbiltjenester både til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Det er ingen begrensninger for hva vi leverer det være seg brev, pakker eller til og med leveranser som trenger enten kald eller varm oppbevaring. Flere av våre sjåfører er ADR-sertifisert og kan levere farlig gods. 

Så lenge det du trenger å levere er innenfor vekt- og størrelseskravene til en budbil kan vi levere for deg.

Spesialtilpassede løsninger for din bedrift

Mange virksomheter har behov for faste leveranser, men har ikke mulighet eller ønske om å leie inn egne sjåfører og biler. Hvis dette gjelder deg, la Transportsentralen Oslo ta seg av det, vi har både kompetansen og kapasiteten til å gi en jevn og forutsigbar budbiltjeneste. Vi designer ruter spesifikt for din bedrift. Dette er den perfekte løsningen for organisasjoner og bedrifter som trenger stabile og forutsigbare leveranser til faste tider og steder. 

Selv om disse rutene er fastsatt i henhold til din vanlige tidsplan, kan vi alltid foreta ekspressleveringer og endringer på ruten din når det er nødvendig. Vi har en av de største kapasitetene på budbiler i hele Norge, noe som gir oss mer enn nok rom til å improvisere.

Trykk her for å lese mer om hvordan du velger rett bil til rett pris.

Faste satser og konkurransedyktige priser

Transportsentralen Oslo kan ikke slås på bilkapasiteten, og vi er like uslåelige når det kommer til våre konkurransedyktige faste lave priser.

Våre budbiltjenester har faste satser på rutepriser, sonepriser og droppriser. For å få tilbud på pris ber vi deg vennligst ta kontakt med vårt kjørekontor. Vi står klare til å løse dine transportbehov!