Rett bil til rett pris

Transportsentralen har 270 forskjellige biler å velge mellom, så du kan være sikker på å få løsning på ditt transportbehov. 

Uansett om du trenger kranbil for å få pianoet opp i en høyblokk, budbil med kjøleaggeregat, massetransport, tippbiler, flatvogner, krokbiler og liftbiler, semitrailer eller annet, kan vi hjelpe deg med å finne den rette bilen til den rette prisen. Vårt mål er alltid å gjøre deg som kunde fornøyd, og for at vi skal finne den rette bilen for deg er det viktig at vi får så mye informasjon som mulig.

 

Kartlegg behov og utfordringer

I forkant av transport er det alltid en god idé å få oversikt, ikke bare over hva som skal fraktes, men også over lokale forhold. Om du for eksempel trenger kranbil for å løfte vinduer til et hus, må vi vite akkurat hvor stor plass det er å gå på, og om det er balkonger eller strøm- og telefonledninger som kan være i veien. Andre hindringer må vi også få beskjed om for å kunne yte best mulig service.

 

Størrelse og vekt på lasten avgjør hvilken type bil du trenger

Vi har biler i en rekke forskjellige størrelser. Hvilken type bil du trenger avhenger i hovedsak av størrelse og vekt på det som skal løftes eller fraktes. Her finner du en oversikt over tjenester vi tilbyr.

 

Meld fra i god tid

Vi i Transportsentralen Oslo tar på oss alle typer oppdrag både for det private og det offentlige marked, ingenting er for lite, ingenting er for stort. Små leveranser kan vi ta på sparket. Større leveranser eller kranløft er det lurt å melde fra i god tid. Da kan du være sikker på at vi har det rette utstyret klart til deg.

 

Trenger du befaring?

Hvis du er usikker på hva slags utstyr og størrelse du trenger er det bare å ta kontakt. Vi kan hjelpe deg med å velge den rette bilen til rett pris. Vi kommer på gratis befaring ved behov.