Distribusjon

Våre distribusjonsbiler styres fra vårt kjørekontor hvor vi løser alle typer distribusjonsoppdrag.

Landets bredeste bilpark

Enten du trenger bil til ett enkelt oppdrag eller på regelmessig basis, ordner vi det. Intet oppdrag for lite - intet oppdrag for stort.

Ansatt i en hvit varebil

Budbiler

Vår budbilavdeling løser ditt transportbehov for brev, pakker og små sendinger.

Enten du er privat- eller bedriftskunde møter vi ditt behov.

Vi er fleksible og løsningsorienterte - snakk med vårt kjørekontor så hjelper de deg!

Ansatt bærer en pakke ved en varebil

Varebiler

Våre varebiler dekker behovet for deg som trenger en rask, fleksibel og romslig løsning.

Sjåførene fra Transportsentralen Oslo har bred erfaring fra alle typer oppdrag,  både for privat og næringsliv. Bilene rommer opp til ca. 15 m3 og kan laste inntil ca. 1500 kg. Vi tilbyr fleksible løsninger, enten det er faste eller sporadiske oppdrag. I tillegg har vi biler med kjøl og frys og flere av våre bileiere er ADR-sertifisert.

Skapbil med varer

Skapbiler

Transportsentralen Oslo AS har mange skapbiler, alt fra små og mellomstore biler med både sideåpning og løftelem, til store vogntog med henger.

Det betyr at vi dekker hele spekteret innenfor kategorien skapbiler, og kan i tillegg til mindre oppdrag håndtere oppdrag som er både vekt- og volumkrevende.

Flere av våre biler og sjåfører har ADR-sertifisering slik at de kan håndtere farlig gods.

Parkert lastebil

Termotransport

Har du behov for transport av varer og gods med bestemte temperaturkrav? Med sin brede bilpark har Transportsentralen Oslo AS lastebiler med god kapasitet, registrert for både kjøl, frys og varme. Enten du skal transportere dagligvarer, fisk, kjøtt og meieriprodukter eller annet temperatursensitivt gods.

Lastebil med kran

Kranbiler

Transportsentralen Oslo har et bredt spekter av kranbiler med vinsj, grabb og jibber, godt egnet til lasting, lossing og det meste av oppdrag knyttet til kraning. Ring oss så finner vi redskap til å løse ditt oppdrag på beste måte!

 

Ikon av kontaktinformasjon

Kan vi hjelpe deg med transport?

Ring oss gjerne på telefon 23 18 24 50 eller send en e-post til ekspedisjon@tsoslo.no og fortell oss mer om ditt transportbehov.