En sentral hub for næring

Transportsentralen Oslo er en sentral hub for næring, og en nyttig aktør for deg som har behov for mellomlagring og distribusjonstjenester. For oss er ingen jobb for liten og ingen for stor, eller for spesiell. Vi tilbyr både lagring og transport av ikke-standardisert gods. 

Stor kapasitet
Med 270 biler å velge mellom har vi også stor kapasitet når det kommer til samlast, budtjenester, distribusjon, ekspressfrakt og levering. Vi har både budbiler, skapbiler og varebiler med eller uten kjøl. Flere av våre sjåfører og biler er ADR-sertifiserte og har mulighet for frakt av farlig gods.

 

Nærhet til godsterminal
Alnabru er et industriområde i Groruddalen i Oslo, rett ved Alna senter og Alnabruterminalen. Da Transportsentralen Oslo er plassert like ved godsterminalen kan vi raskt og enkelt hente varer derfra og frakte de videre, enten til våre lagerområder eller ved å distribuere direkte via vår omfattende budservice og samlastruter.

 

Utvidet nettverk på Østlandet
På vår lokasjon i Verkseier Furulundsvei 1 har vi gode muligheter for mellomlagring, samt frakt med budbiler, skapbiler, varebiler og kranbiler. Vi kan sørge for sikker oppbevaring og effektiv varedistribusjon av alle typer gods. Sammen med våre datterselskaper Blå Kurér og Moss Transportforum har vi et utvidet nettverk på Østlandet. Det er spesielt nyttig for deg som ønsker ekspressfrakt og levering samme dag i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.

 

Påfyll av gass, diesel og kaffe
Det er flere fasiliteter på eiendommen som for eksempel Gasum og YX-stasjon og 7-Eleven. Her kan du få påfyll av bensin, diesel, gass og kaffe.

 

Ta kontakt!
Har du behov for distribusjonstjenester eller mellomlagring? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt via vårt online skjema.