Vi har Miljøfyrtårnsertifisering

Miljøfyrtårn er et verktøy som hjelper bedrifter, virksomheter, organisasjoner og hele kommuner med en grønn omstilling. 

Transportsentralen har Miljøfyrstårnsertifisering, det betyr at vi oppfyller alle kriterier som er satt i dag, og at vi ønsker å være med på det grønne skiftet framover.

 

Sertifiseringen handler ikke bare om å oppnå kriteriene. Ved å bli sertifisert skaper vi konkrete mål og ansvarsoppgaver for en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Det er et løfte om at vi skal fortsette å tenke miljø, og fortsette å utvikle og utfordre oss selv, slik at vi kan stå frem som ledende i bransjen på bærekraft og miljø.

 

Grunnleggende kriterier for sertifisering

For å bli sertifisert som Miljøfyrtårn er det en del kriterier som må oppfylles, både grunnleggende felles kriterier og bransjespesifikke kriterier. For å se en full oversikt over grunnleggende kriterier for sertifisering, kan du lese mer her.

 

Kriterier for administrerende transportselskap

I tillegg til å oppfylle de grunnleggende kriteriene, må man også oppfylle bransjespesifikke kriterier. For Transportsentralen Oslo betyr det at vi også oppfordrer våre leverandører til å sertifisere seg.


Du finner mer informasjon om sertifisering her.

Transportsentralen Oslo: Årlig klima- og miljørapport for 2020

 

Et transportselskap som tenker grønt

Transportsentralen Oslo har 270 biler å velge mellom, vi har alt fra vare- og budbiler til tippbiler og kranbiler. Vi er ikke bare et valg for deg som trenger transport, vi er også et selskap for deg som er opptatt av miljø og bærekraft.


Hvis du har behov for transport kan du kontakte oss via vårt online skjema.