Lastebil med Transportsentralen Oslo logo kjører på vei

Våre samlastruter

Når forskjellige leveranser skal til samme sted er det rett og slett fornuftig å gjøre det med samlast. På denne måten kan vi spare både drivstoff og sjåfører, noe som gjør leveringen rimeligere på pris samtidig som det er mye bedre for miljøet.

Selv om Transportsentralen Oslo ikke har egne samlastruter, kan vi, takket være vårt omfattende nettverk av samarbeidspartnere, søsterselskaper og sjåfører, faktisk levere samlast nesten hvor som helst i landet. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en bestilling for transport, så ordner vi resten.

Landsdekkende service

Som vi nevnte ovenfor er det rett og slett ingen steder i landet vi ikke kan levere. Vi har levert forsendinger så langt sør som Lindesnes i Agder og så langt nord som Longyearbyen på Svalbard. 

Uansett om du har behov for samlast til Troms og Finnmark, Viken, Vestfold og Telemark, Vestlandet, Sørlandet, Østlandet, Midt-Norge, Nordland eller Innlandet, så lenge det er en vei kan vi levere. For oss er ingen bygd for fjern, ingen pakke for stor eller for liten, og intet oppdrag for spesielt.

Les mer: Den beste budbilservicen i Oslo

Våre samarbeidspartnere

Transportsentralen Oslo har muligens landets beste og mest omfattende leveringstjenester. Takket være vår kapasitet på 270 biler, våre samarbeidspartnere og våre søsterselskaper Moss Transportforum og Blå Kurér, samt våre mange kompetente og erfarne sjåfører, kan vi tilby en leveringstjeneste som dekker hele Norge.

Vi kan ta alle oppdrag

Det at vi har så stor kapasitet på biler og et velutviklet nettverk av sjåfører, betyr at vi kan ta på oss bestillinger av alle typer leveranser. Fra små forsendelser av brev og pakker, til pallelast og oppdrag som er både vekt- og volumkrevende. Vi har også mulighet til å ta oppdrag av spesialforsendinger, som for eksempel termotransport. Da flere av våre sjåfører har ADR-sertifisering kan vi også tilby transport av farlig gods som gass og kjemikalier.

Ta kontakt for tilbud på pris

Vi har forhandlet avtaler med lokale transportfirma over hele landet, noe som gjør at vi kan konkurrere på pris på de aller fleste steder, selv ute i distriktene. For å få tilbud på pris ber vi deg vennligst ta kontakt med vårt kjørekontor. Vi står klare til å løse dine transportbehov!