Hvit lastebil med Transportsentralen Oslo logo

Ekspresslevering på Østlandet

Noen ganger oppstår behovet for distribusjon brått og man trenger transport umiddelbart. Når dette skjer, kan du være sikker på at Transportsentralen Oslo har alt som trengs for å ta utfordringen. Med en kapasitet på 270 biler, fra budbiler til store leveranser av godstransport og pallelast, samt et omfattende nettverk av sjåfører, samarbeidspartnere og våre søsterselskaper Moss Transportforum og Blå Kurér, kan vi levere dine pakker til rett sted og rett tid.

Ingen leveranser er for store eller for spesielle, og ingen bygd er for fjern. Vi har ekspresslevering over hele landet. Så lenge vi har ledig kapasitet på biler kan vi levere.

Her kan du lese mer om distribusjonsløsninger fra Transportsentralen Oslo.

Stor kapasitet på biler

Få kan konkurrere med Transportsentralen Oslo når det gjelder vår omfattende kapasitet på alle typer transporttjenester. Takket være en motorpark med 270 biler, betyr dette at vi har muligheten til å ta på oss praktisk talt alle ekspressleveranser i det øyeblikket behovet for distribusjon dukker opp.

For større leveranser av palle- og bulklaster kan vi tilby store varebiler med sideåpning og lem, samt lastebiler med tilhengere som kan håndtere oppdrag som er krevende i vekt og størrelse. Våre varebiler rommer opp til 15 m³ og kan laste inntil 1500 kilo. Vi kan også ta på oss oppdrag av spesialleveranser med for eksempel varebil med kjøling. Flere av våre sjåfører er ADR-sertifiserte og kan levere farlig gods.

Les mer om hvordan du velger rett bil til rett pris her.

Best på Østlandet

Transportsentralen Oslo har en stor hub sentralt lokalisert på Alnabru i Oslo, i nærheten av godsterminal og med enkel tilgang på motorvei og flyplass. Vi leverer over hele landet, men vi er best på Østlandet. Her står vi sterkest og har et svært godt etablert nettverk av sjåfører. 

Vår sentrale beliggenhet er med på å gjøre vår ekspresslevering så bra. Les mer om dette her.

Best på pris

Vi er også best når det kommer til pris. De aller fleste steder i Norge har vi faste rutepriser, sonepriser og droppriser. Ta kontakt med vårt kjørekontor i dag for å tilbud på pris. Vi står klare til å løse dine transportbehov!