Transport står på linje utenfor transportsentral

Vi har alle typer transporttjenester

Det er få som kan sammenligne seg med Transportsentralen Oslo når det kommer til kapasitet. Sentralt på Alnabru finner du vår bilpark med et utvalg på 270 biler, med alt fra kranbil og tippbil, til budbiler og varebiler.

Vi kan levere alt, også ikke-standardisert og farlig gods. Og takket være et nettverk av samarbeidspartnere og våre søsterselskaper Moss Transportforum og Blå Kurér har vi et enda mer utvidet transporttilbud som kan levere over hele landet. For oss er ingen bygd for fjern eller leveranse for spesiell.

Fast og fleksibel distribusjon

Vi har alt innen transport, blant annet har vi: 

  • Ekspresslevering
  • Budservice: Vi har kanskje den beste budservicen på Østlandet, og kan dekke ditt behov for levering av brev, pakker og små sendinger.
  • Varelevering: Rask, fleksibel og romslig. Våre varebiler rommer opp til 15 m³ og kan laste inntil 1500 kilo. Vi har også varebiler med kjøl og frys, og flere av våre sjåfører er ADR-sertifisert.
  • Skapbil og vogntog: Har du behov for større leveranser av palle- og partifrakt? Vi kan tilby alt fra skapbiler med sideåpning og lem, til store vogntog med henger, og kan håndtere oppdrag som er både vekt- og volumkrevende.
  • Samlast- og lokalruter
  • Frakt av ikke-standardisert gods

Transport av farlig gods

Vi har det riktige utstyret og materialet nødvendig for håndtering og transport av farlig gods. Flere av våre bileiere har ADR-sertifisering (den europeiske konvensjonen for internasjonal transport av farlig gods på vei, utstedt av FNs økonomiske kommisjon for Europa i 1957), og kan håndtere farlig gods etter internasjonale standarder. 

Termotransport

Trenger du transport av varer med bestemte temperaturkrav, som for eksempel meieriprodukter, legemidler, maling, dagligvarer, fisk og kjøtt, eller andre temperatursensitive varer? Transportsentralen har god kapasitet på lastebiler med både kjøl, frys og varme, og kan derfor imøtekomme alle krav til temperatur. Ta kontakt med vårt kjørekontor for mer informasjon, eller for å bestille frakt.

Lasting, løft og lossing

Transportsentralen kan hjelpe deg med alt innen lasting, løft og lossing. Vi har et bredt spekter av kranbiler, krokbiler og liftbiler.

  • Kranbil: Alt fra små biler med kraner på 6 tonnmeter, til store kranbiler på opptil 200 tonnmeter. Rekkevidden er på 50 meter. Våre bileiere har svært høy kompetanse og kan løfte med stor presisjon. Vi har utstyr til å løfte det aller meste, fra båter og brakker, til vinduer, maleri og piano.
  • Krokbil: Vi har stor kapasitet av flere typer krokbiler med grabb, jibber og vinsj, og kan håndtere de fleste oppdrag knyttet til kraning.
  • Liftbil: Vi tilbyr utleie av liftbil, samt både åpne og lukkede liftcontainere.

Her kan du lese mer om våre tjenester innen anlegg tipp- og kranbiler.

Masseforflytning

Har du behov for masseforflytning, som flytting av overskuddsmasser og levering av grus og stein? Transportsentralen Oslo har et stort utvalg av tippbiler og kan påta oss de fleste oppdrag, inkludert store prosjekter med masseforflytning og kan også hjelpe med utlasting.

Vi tilbyr tippbiler med både 2-, 3-, og 4-akslinger med og uten henger. Av utstyr kan vi også stille med 3-veis tipp, kran med grabb og klype, gravemaskin, firehjulstrekk, containere, asfaltbaljer og maskinhengere.

Takket være et aktivt samarbeid med de store pukkverkene og massemottakene kan vi tilby svært gunstige priser på de fleste grunnarbeidene. Våre bileiere er i tillegg arbeidende sjåfører, og kan trå til med grunnarbeidet hvis det skulle være behov for det.

Har du behov for transport? 

Ta kontakt med vårt kjørekontor i dag. Vi står klare til å løse dine transportbehov!