Mellomlagring

Transportsentralen Oslo kan hjelpe deg med det meste innen mellomlagring, ingenting er for stort eller for lite. Vi kan også lagre ikke-standardisert gods.

Har du behov for å leie lager i Oslo? Transportsentralen Oslo har lagringskapasitet på våre områder i Verkseier Furulundsvei 1 på Alnabru. Vi har både reoler og gulvplass, samt muligheter for utendørs lagring. Mellomlagring er i hovedsak ment som en løsning for deg som ønsker sikker og effektiv korttidslagring, men vi kan også tilby lengre leieperioder etter avtale. Alnabru er sentralt lokalisert i Oslo, noe som gjør det lett tilgjengelig og effektivt for videredistribusjon.

 

Ikke-standardisert gods
Mange av våre kunder har behov for mellomlagring av ikke-standardisert gods. Vi behandler alle typer gods, uansett form og størrelse. Har du behov for oppbevaring av lange trepaller, ukurante forsendinger til kjøkken eller annet gods som ikke passer inn på standard pallplasser? Transportsentralen Oslo har lang erfaring med lagring og frakt av ikke-standardisert gods.

 

Effektiv lagring og distribusjon
Transportsentralen har både områder for lagerleie og utleie av budbil, skapbil og varebil med eller uten kjøl. Dette gjør at vi kan effektivisere distribusjonsprosessen, og du slipper å forholde deg til flere forskjellige ledd. Vi kan ta hele jobben, fra lagring til levering.

 

Ta kontakt!
Vi kan hjelpe deg med mellomlagring. Ta kontakt via skjema på vår nettside.