Mann sitter på kontor

Distribusjonsløsninger for bedrifter

Transportsentralen Oslo har lang erfaring med transport og distribusjon, både for bedrifter og privatpersoner. Vi ble etablert i 1927 med 33 bileiere som startet det som den gang het "Lastebileiernes Kjørekontor". I dag har vi en bilpark med god kapasitet på 270 biler, som inkluderer alt fra budbiler og varebiler til termotransport, skapbiler og kranbiler.

Vi har et velutviklet nettverk av samlastruter og lokalruter, samt et samarbeid med våre søsterbedrifter Moss Transportforum og Blå Kurér, noe som gir oss en solid tilstedeværelse i hele Sør- og Østlandet, med mulighet for ekspresslevering. 

Uansett om du har behov for frakt til faste tider, eller trenger mer fleksible transporttjenester, kan du være sikker på å få den riktige distribusjonsløsning for din bedrift.

Levering til faste tider

Har din bedrift behov for faste og forutsigbare løsninger for distribusjon og varelevering? Transportsentralen Oslo kan tilby gjentagende leveranser til faste og pålitelige tider. Vi har god kapasitet på transport og lommekjente sjåfører. Så du kan være sikker på at varene alltid kommer fram til rett sted til rett tid – hver eneste gang.

Vårt mål er alltid å gi kunden den beste og mest hensiktsmessige transporten. Ta kontakt med vårt kjørekontor i dag hvis du har behov for faste distribusjonsløsninger.

Fleksible løsninger tilpasset din bedrift

Mange bedrifter har behov for levering, men har ikke mulighet til, eller ønsker, å ansette egne sjåfører. Tross alt kan mengden og volumet av varer, samt hyppigheten av leveranser varierer, og det blir fort dyrt om man skal ha transport og ansette sjåfører til alle potensielle leveranser. Da er det både smart og enkelt å legge bort transporten til et selskap med den riktige erfaringen og en velutstyrt bilpark med god kapasitet. 

Transportsentralen Oslo har over 270 biler å velge mellom, samt et utvidet nettverk av sjåfører og samlastruter. Det betyr at vi enkelt kan tilpasse transport etter dine behov og imøtekomme de fleste uforutsette endringer når de skulle oppstå.

Ikke betal for mer enn du behøver. Vi kan hjelpe deg å finne rett bil til rett pris!

Levering av store og små forsendinger

Vi kan stå for transporten uansett om du har behov for mindre leveranser av stykkgods og småparti, eller store forsendinger med partifrakt og pallegods. Vår budbilavdeling kan hjelpe deg med mindre leveranser. Hvis du har behov for noe mer romslig kan vi også tilby transport med varebil som rommer opptil 15 m³ og kan laste inntil 1500 kg. Vi har også mange skapbiler å velge mellom, fra små og mellomstore biler med både sideåpning og løftelem, til store lastebiler med henger.

Lurer du på noe om transport og varelevering? Her kan du lese vanlige spørsmål og svar

Termotransport og frakt av farlig gods

Flere av våre bileiere har ADR-sertifisering og er kvalifiserte for transportering av farlig gods. Vi har også termotransport og kan tilby levering av varer med bestemte temperaturkrav, og har god kapasitet av biler med både kjøl, frys og varme. 

Uansett om du trenger levering av dagligvarer som kjøtt, meieriprodukter, fisk, andre temperatursensitive varer eller annet spesialgods kan du være sikker på en trygg og pålitelig frakt og levering med Transportsentralen Oslo.

Ta kontakt for tilbud på pris

Vi har faste, lave satser til konkurransedyktige priser, og vi i Transportsentralen Oslo strekker oss alltid så langt vi kan for å gi våre kunder den beste løsningen og den rette bilen og utstyret. Ta kontakt med vårt kjørekontor i dag. Vi står klare til å løse dine transportbehov!