Rød kranbil

Trenger du kranbil?

Transportsentralen Oslo har stor kapasitet på kranbiler, med alle typer kran, samt alt ekstrautstyr som kan være nødvendig for spesielle oppdrag. Selv om vi har et stort utvalg av biler, er vår største ressurs de mange dyktige kranførerne våre med mange års erfaring i ryggen.

Våre bileiere har meget god kompetanse på sitt område og utfører sine løft med stor presisjon. Og med utstyr til å løfte båter, brakker, malerier, vinduer med mer, er det knapt et løft vi ikke kan utføre.

Vi utfører kranløft for offentlige og private bedrifter

Transportsentralen Oslo utfører alle slags løft for mange forskjellige organisasjoner og virksomheter. Med så mange års erfaring med å utføre løft med alle typer kranbiler, har vi gjort det meste innen kranbil og det er få typer løft vi ikke har utført før. 

Vi utfører løft for både private og offentlige bedrifter og organisasjoner. Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere på vårt kjørekontor, gi oss detaljene om hva du trenger og la oss gjøre resten.

Ikke betal for mer enn du trenger. Les hvordan du velger rett bil til rett pris her.

Vi kommer til overalt med våre kraner

Hva har julenissen og Transportsentralen Oslo til felles? Jo, det er selvsagt at både julenissen og de mange dyktige kranførerne fra Transportsentralen Oslo klarer å komme fram over alt! Og i motsetning til julenissen jobber vi hele året.

Enten du skal løfte en båt til brygga, heise pianoet opp i toppetasjen, flytte nye togskinner til Bergensbanen, eller løfte store betongelementer på byggeplassen, er det knapt en jobb vi ikke kan ta. Vi har spesialutstyr som gjør at vi kan komme inn i de rareste smugene og de mest kronglete gatene.

Transportsentralen Oslo har et stort utvalg av kranbiler med en rekkevidde på opptil 50 meter. Vi tilbyr alt fra små biler med kran på 6TM til store kranbiler opp til 200TM.

Trykk her for å lese mer om forskjellige anleggsbiler fra Transportsentralen Oslo.

Ta kontakt for tilbud på pris på kran i Oslo 

Vi i Transportsentralen Oslo strekker oss alltid så langt vi kan for å gi våre kunder det mest hensiktsmessige utstyret for å utføre jobben best mulg. Vi har faste, lave satser til konkurransedyktige priser. Ta kontakt med vårt kjørekontor i dag. Vi står klare til å løse dine transportbehov!