Blogg

Her finner du artikler og siste nytt fra Transportsentralen Oslo AS.

 • 02/05/2022 - RU
  Miljøfyrtårn i hjertet av Oslo

  Transportsentralen bygger en grønn hub på Alnabru - midt i hjertet av Oslo. Transportering av gods og varer står for en god del av de totale klimautslippene i verden. Det betyr samtidig at det er en bransje med et stort forbedringspotensial, og vi tar utfordringen på strak arm.

  Les mer
 • 02/05/2022 - RU
  En sentral hub for næring

  Transportsentralen Oslo er en sentral hub for næring, og en nyttig aktør for deg som har behov for mellomlagring og distribusjonstjenester. For oss er ingen jobb for liten og ingen for stor, eller for spesiell. Vi tilbyr både lagring og transport av ikke-standardisert gods. 

  Les mer
 • 02/05/2022 - RU
  Mellomlagring

  Transportsentralen Oslo kan hjelpe deg med det meste innen mellomlagring, ingenting er for stort eller for lite. Vi kan også lagre ikke-standardisert gods.

  Les mer
 • 15/02/2022 - Transportsentralen
  Rett bil til rett pris

  Transportsentralen har 270 forskjellige biler å velge mellom, så du kan være sikker på å få løsning på ditt transportbehov. 

  Les mer
 • 08/02/2022 - Transportsentralen
  Vanlige spørsmål og svar

  Transportsentralen Oslo har 270 biler i forskjellige størrelser, fra kranbil til budbil og semitrailer. Vi utfører oppdrag for både bedrifter og privatpersoner.

  Les mer
 • 01/02/2022 - Transportsentralen
  Vi har Miljøfyrtårnsertifisering

  Miljøfyrtårn er et verktøy som hjelper bedrifter, virksomheter, organisasjoner og hele kommuner med en grønn omstilling. 

  Les mer